Over ons

De gezichten achter dit succes

Guylian van der Linde

Business Development

Met meer dan 10 jaar ervaring in het positioneren van internationale merken, introduceert Guylian product innovaties en ontwikkelt hij effectieve campagnes die resoneren met de doelgroep. 

Zijn benadering is erop gericht om niet alleen aandacht te genereren, maar om echte waarde te creëren voor zowel het merk als de consument. Door het combineren van creativiteit met strategisch denken, brengt Guylian de Social Media Recruiting campagnes tot leven.

Jesse Uilenreef

Digital Marketing

In het digitale tijdperk is online zichtbaarheid essentieel voor elke onderneming. Jesse, onze digitale strateeg, heeft meer dan een decennium gewijd aan het versterken van bedrijven op het web. 

Door het ontwikkelen van doordachte websites, het creëren van unieke branding, fotografie en videocontent, biedt Jesse ondernemers de tools om digitaal te excelleren. 

Liza van der Linde

HR Business Partner

In de dynamische wereld van HR is het vinden van de juiste match tussen kandidaat en bedrijf meer dan alleen een vacature vullen; het is een strategische stap naar succes. 

Liza, met haar 10 jaar ervaring in HR binnen diverse sectoren, benadrukt het belang van het vertalen van uitdagingen naar praktische HR-oplossingen. 

We gaan voor duurzame samenwerkingen

Onze strategie draait om het behalen van snelle successen en het ontwikkelen van een duurzame partnerschap die toekomstgericht met jullie meedenkt.

Innovatieve recruitment strategieën

We vernieuwen recruitment met geavanceerde technologieën voor snellere, efficiëntere talentwerving.

Creatieve en sterke content

Wij gaan voor sterke en aansprekende content die jouw merkverhaal vertelt en aansluit bij jouw doelgroep. We combineren creativiteit met strategisch inzicht om boeiende campagnes te creëren die niet alleen de aandacht trekken, maar ook aanzetten tot actie.

Continuïteit in kwaliteit en service

Wij zetten ons in voor een hoge standaard in zowel de kwaliteit van onze dienstverlening als in de service die we bieden. We houden van korte lijntjes en snel schakelen. 

Zij geloven in ons